شفاف سازی در مورد هفت باور غلط در مورد درد پشتعمومی

شفاف سازی در مورد هفت باور غلط در مورد درد پشت

باور شماره 1: فقط باید صاف بنشینید

مادر شما شاید کاملاً اشتباه نکرده باشد. قوز کردن مطمئناً می تواند برای پشت شما اثرات بدی داشته باشد؛ اما برعکس آن نیز صادق است. صاف نشستن بیش از حد طولانی بدون استراحت نیز می تواند فشار ایجاد کند. اگر در یک فضای اداری کار می کنید، اطمینان حاصل کنید که صندلی شما در ارتفاعی قرار دارد که زانوها در زاویه 90 درجه قرار دارند، پاهای شما می توانند روی زمین صاف بمانند و از پشتی مناسب برخوردار هستید. حتماً چند بار در روز بایستید، بدن خود را کشش بدهید و پیاده روی سریع کنید تا از سفت شدن یا آسیب دیدگی جلوگیری کنید.

 

باور شماره 2: سفت ترین تشک همواره بهترین است

در صورتی که تشک خیلی سفت باشد، مبتلایان به کمردرد در واقع ممکن است درد بیشتری را تجربه کنند زیرا فشار بیشتری به نقاط سنگین مانند باسن و شانه ها وارد می شود. در مقابل، تشک خیلی نرم نیز ممکن است از حمایت لازم برای ایجاد امکان حرکت مناسب برخوردار نباشد. در هر دو حالت فرد خواب خوبی نخواهد داشت و از درد بیدار می شود. مطالعات نشان می دهد که یک تشک متوسط ​​برای کمک به جلوگیری از آسیب بیشتر، میزان ایده آل پشتیبانی را ارائه می دهد.

 

باور شماره 3: کمردرد در اثر ورزش و فعالیت فیزیکی ایجاد می شود

یک تحقیق که توسط انجمن ستون فقرات آمریکای شمالی انجام شد این مسئله را به عنوان باور غلط شماره یک درباره کمردرد نشان داد. مطمئناً، اگر شما در طول هفته فعالیت بدنی نداشته باشید و پس از آن تلاش کنید برنده مسابقه ورزشی در شهرتان شوید، به راحتی ممکن است دچار آسیب دیدگی شوید. با آماده سازی بدن برای دریافت شوک حرکات روزمره و به خصوص تمرینات شدیدتر می توانید از کمردرد جلوگیری کنید، قبل از فعالیت بدنی، حرکات کششی و گرم کردن به شما کمک می کند عضلات خود را آماده کنید. (از ورزشکاران حرفه ای که در فعالیت روزمره خود از گرم کردن استفاده می کنند، کمک بگیرید). قدرت پشت خود را با تقویت محور و تنه تقویت کنید. این بدان معناست که تمریناتی متمرکز بر تقویت عضلات شکم و کمر و همچنین تمرینات هوازی برای بهبود تناسب اندام کلی شما مناسب است.

 

باور شماره 4: کمردرد یک عارضه جانبی غیرقابل اجتناب پیر شدن است

پیر شدن به این معنی نیست که زندگی باید دردناک باشد. در حالی که دردهایی وجود دارد که با پیری بدن همراه است، حفظ تناسب جسمی (به باور شماره 3 مراجعه کنید) از طریق تمریناتی که عضلات بدن ما را مستحکم و انعطاف پذیر نگه می دارد فواید بزرگی دارد. انتخاب های ورزشی زیادی وجود دارد که از جمله آنها می توان به یوگا، پیلاتس، تای چی و گزینه های درمانی اعم از طب سوزنی تا فیزیوتراپی گرفته تا گزینه های پیشرفته درمانی - غیر جراحی و جراحی - اشاره کرد. نکته اصلی این است که کمردرد چیزی نیست که شما باقی عمر خود را با آن بگذرانید.

 

باور شماره 5: کمردرد می تواند بدون دلیل ظاهر شود

مبتلایان به کمردرد اغلب ادعا می کنند که یک پیچش اشتباه یا خم شدن بیش از حد باعث آسیب دیدگی آنها شده است؛ اما این رویداد احتمالاً نتیجه بسیاری از عوامل دیگر بوده است. استفاده بیش از حد از عضلات حین تمرین، استفاده از تکنیک ضعیف در هنگام بلند کردن اجسام سنگین، وضعیت بد بدن و به خصوص افزایش وزن همه می تواند روی ستون فقرات فشار آورده و منجر به اسپاسم های ظاهرا "بی دلیل" شود. گاهی اوقات مسئله جدی تر است، مانند اختلالات دیسک و مفاصل. یک پزشک ستون فقرات می تواند کمک کند تا منبع درد شما را مشخص کند.

 

باور شماره 6: حمام آب گرم می تواند درد شما را تسکین بخشد اما نه بلافاصله

مواردی مانند خوابیدن در وان آب گرم به عنوان تسکین دهنده درد وجود دارد، اما انجام این کار پس از آسیب دیدگی به کمر می تواند با افزایش التهاب وضعیت شما را بدتر کند. پزشکان توصیه می کنند برای کاهش التهاب و درد، به مدت 20 دقیقه از یخ در منطقه درد استفاده کنید. یک نکته: افرادی که از کمردرد مزمن و بدون التهاب رنج می برند می توانند با حمام گرم تسکین پیدا کنند. همیشه ایمنی را سرلوحه کار قرار دهید و برای بهترین درمان با پزشک خود مشورت کنید.

 

باور شماره 7: اگر به پزشک مراجعه کنم، احتمالاً مرا جراحی خواهد کرد

اکثر افراد در طول زندگی خود دچار کمردرد می شوند، اما اکثریت قریب به اتفاق با تغییراتی ساده مانند ورزش، داروهای ضد التهابی بدون نسخه، فیزیوتراپی یا حتی فقط با انتظار دردشان از بین می رود. در حقیقت، عمل جراحی ستون فقرات فقط برای درصد بسیار کمی از بیماران توصیه می شود آن هم در مواقعی که سایر روش های درمانی بیهوده بوده اند. این بیماران غالباً از ابتلا به آسیب های ستون فقرات یا مشکلات مفصلی که باعث درد مزمن می شود رنج می برند. خواه منبع درد کمر را بفهمید یا خیر، ترس از جراحی هرگز نباید شما را از جستجوی کمک پزشکی باز دارد.


دیدگاه شما

فیلدهای ضروری با علامت

    سوال خود را از ما بپرسید
    دکتر علیرضا شیخی
    شماره تماس