5 عادت مضر برای ستون فقراتعمومی

5 عادت مضر برای ستون فقرات

خم شدن هنگام بلند شدن

خیلی ها این اشتباه را انجام می دهند! ما فراموش می کنیم مکانیک بدن خود را هنگام بلند کردن بررسی کنیم ، با این وجود تعداد زیاد از این نوع حرکت می تواند به کمر شما آسیب برساند. هنگام بلند کردن ، این مراحل را دنبال کنید:

 

  • به جسم نزدیک شوید
  • زانوها را خم کرده و جسم را محکم بگیرید
  • با یک حرکت سیال مستقیماً به سمت بالا بلند شوید.
  • جسم را نزدیک به بدن خود نگه دارید
  • به محلی که می خواهید شی را قرار دهید نزدیک شوید
  • هنگام پایین آوردن جسم ، زانوهای خود را خم کنید

 

حالت بد نشستن و ایستادن

چند وقت یکبار به حالت بدن خود فکر می کنید؟ اگر مثل اکثر مردم باشید ، اغلب میزان آن به اندازه کافی نیست. اما حالت بد بدن – خم کردن شانه ها، سر پایین بودن ، قفل کردن زانو ها - فشار زیادی را روی ستون فقرات وارد می کند. حالت خوب بدن شما را متعادل نگه می دارد و به شما کمک می کند تا از فشار جلوگیری کنید. حالت مناسب بدن هنگام ایستادن شامل موارد زیر است:

  • پاها کمی از هم فاصله داشته باشند
  • زانوها صاف باشد
  • چانه کمی به سمت داخل باشد
  • شانه ها به سمت عقب باشند

 

در طی فعالیت های روزمره حتما حالت خود را بررسی و اصلاح کنید. به زودی متوجه خواهید شد که وقتی ستون فقرات متعادل است راحت تر هستید!

 

ورزش و تحرک کم ، وزن بسیار زیاد

سبک زندگی بی تحرک امروزه در جامعه ما بسیار رایج شده است. در نهایت ستون فقرات ما بهای آن را پرداخت خواهد کرد. در حقیقت ، تحقیقات نشان می دهد افرادی که به طور منظم ورزش نمی کنند و دارای اضافه وزن هستند ، بیشتر از کمر درد رنج می برند. برای اینکه چنین اتفاقی برای شما نیفتد ، شروع به فعالیت و ورزش کنید! راهی پیدا کنید تا ورزش را در فعالیتهای روزمره خود قرار دهید. نه تنها به سلامت ستون فقرات کمک می کند ، بلکه به شما کمک می کند تا آن اضافه وزن خود را کاهش داده و احساس خوبی به دست آورید.

 

نادیده گرفتن درد

هیچ یک از ما دوست نداریم به دکتر برویم اما درد مداوم کمر را نباید نادیده گرفت. اگر از کمر درد مداوم ، مزمن یا مکرر رنج می برید ، به پزشک مراجعه کنید. در بیشتر موارد ، یک درمان آسان و غیر جراحی وجود دارد که می تواند شما را به زندگی بدون درد برگرداند. با این وجود ، در صورت عدم درمان یا اجازه پیشرفت ، کمردرد می تواند منجر به ناتوانی جدی و شدید شود.

 

سیگار کشیدن

در میان بسیاری از اثرات مضر سیگار کشیدن بر روی بدن ، تحلیل رفتن زودرس و شدید کمر بیشتر و بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. نیکوتین - به هر شکل - مانع از انتقال اکسیژن و مواد مغذی مهم به دیسک های ستون فقرات می شود. در فقدان اکسیژن ، دیسک ها بسیار کمتر قادر به ترمیم خود هستند و تمایل دارند در سنین خیلی زودتر از آنچه در افراد غیر سیگاری دیده می شود ، دچار مشکل و فروپاشی شوند. این فروپاشی دردناک - بیماری دیسک دژنراتیو - می تواند منجر به کمردرد مزمن شود. علاوه بر این ، در صورت نیاز به هرگونه عمل جراحی ، مشخص شده است که افراد سیگاری زمان بهبودی بسیار کندتری دارند و میزان بالایی در عدم بهبود دارند.


دیدگاه شما

فیلدهای ضروری با علامت

    سوال خود را از ما بپرسید
    دکتر علیرضا شیخی
    شماره تماس