عمل تومور مغزی جزو جراحی خطرناکی است که از ریسک بالایی برخودار است؛ اما با وجود ریسک بالای این جراحی و عوارض بعد از عمل تومور مغزی انجام این جراحی برای نجات جان بیمار ضروری است.
تومورهای مغزی خوش خیم، توده های اضافی در مغز هستند که قابلیت انتشار و گسترش به سایر نقاط بدن و مغز را ندارند و تنها در همان محلی که ایجاد شده اند باقی می مانند و به سایر بافت ها و ارگان های بدن هجوم نمی آورند.
تومور آپاندیموم از تومورهای اولیه مغز و نخاع می باشد،که از نواحی بطن های مغز منشا می گیرند.شیوع این تومور درکودکان بسیار بیشتر از سایر افراد است.در این مقاله به شناسایی این تومور و راههای درمان آن پرداخته ایم.
تومورهای کرانیوفارنژیوم از جمله تومورهای خوش خیم هستند از ناحیه زین ترکی جمجمه منشا می گیرند. این تومورها به آهستگی رشد کرده و بسیاری از نواحی مغز را در برمیگرند. در این مقاله به معرفی این تومور و راههای درمان آن پرداخته ایم.
در اثر رشد بیش از حد سلول های مغز ممکن است مغز دچار تومور شود. تومورهای درون مغزی شامل دو نوع تومور اولیه و ثانویه می باشد که در این مقاله به معرفی و شناخت این تومورها و راههای درمان آن پرداخته ایم.
تومور متاستاتیک از جمله تومورهایی هستند که در قسمت دیگری از بدن شروع شده و از طریق خون و لنف به مغز سرایت میکند. این تومورها یکی از شایع ترین تومورهای مغزی محسوب می شوند.